onsdag 29 oktober 2008

Del ett klar

Då var del ett av tentan klar. Kändes relativt bra iaf... lr åtminstånde de första frågorna om straffrätt. Där kiunde man spåra runt och förklara allt man tänkte och förhoppningsvis få lite poäng här och där. Ju mer jag tänker på det, desto mer inser ja dock att ja kunde ha skrivit MASSA mer! Damn you time! De sista uppgifterna slängde ja ihop på en timme och där har ja ingen aning om hur mycket som egentligen förväntas av en... Men men... den som lever får se.
Imorn ska ja sova ut för första gången på evigheter å sen blir det arv och diskriminering för hela slanten. Känns som d kommer bli många småfrpgor på nästa. Längtar sååå tills tordag klockan 15. Sen har ja 3 å ett halvt dygn i ren frihet! I like!
Va på konsert idag på Mejeriet, Okkervil River. Riktigt bra var de live! Och mejeriet va mysigt. Fast ja känner mig alltid så borttappad på sånna ställen. Ja passar liksom inte in i indiepopstereotypen som hänger där trots att ja lyssnar på sån musik. Men men, vem vill va ordinary?
På hemvägen kom vintern. Det småstänkte, vilket övergick till regn, som blev ösregn och sedan hagel! VAr förbannat kallt att cykla hem till Spartis utan mössa och i kjol. Min panna å lår blev inte glada alls! Dax att plocka fram den riktiga höstjackan kanske?
X

Inga kommentarer: