söndag 26 oktober 2008

Förmannaresan avklarad

Nu ä man hemma igen och har fått i mig lite söt energi. Nu ska det pluggas fram tills dom där tentorna är gjorda på torsdag å så får vi hoppas på det bästa.
Resan va kul iaf. Inte lika skojiga aktiviteter som förra gången dock och middagen va sen så folk spårade tidigt. Och sen blev det efterfeststämning vid brasan. Men ja höll mig i skinnet iaf! Va uppe allra längst, bastade i timmar och fick dela ett soffhörn med Fredrik. Fast det gick rätt bra endå.
Funderade lite på det här med bastun. D va ju mixat såklart å flera killar körde helnäck utan att ta hänsyn till om vi tog illa upp lr inte. De hävdade bara att de inte brydde sig. Men vi kanske gör det!? Och varför är det ok att killar bastar nakna men imte tjejer? lr som de sa själva, klart ni oxå får va nakna men fatta vilket ståhej det hade blivit! Irriterande hur kort vi har kommit med jämnställdheten i vissa situartioner!
Det blev en Cats-outfit föresten. Va rätt nöjd själv faktiskt! Döm själv! Dock försvann sminket efter ett tag å ja hade inte mä nått mer... men men
X

Inga kommentarer: