söndag 14 december 2008

En riktigt god helg

Det är söndag och jag är som vanligt lite bakis. Men faktsikt inte så mycket som ja kanske förtjänar men jag klagar inte!
Det har iaf varit en grym helg! Lite stressig då ja alltid planerar in för mycket men gryyymt skoj!
Vi börja på fredagen medkorridorssittning på Göteborgs nation. 11 av 13 närvarade så god uppslutning. Vifärdigställde våra fotbollströjor, drack öl och knäppte lagbilder. Sedan tågade vi mot nationen och kom dit lagom sent och upptäckte att det var bara vi (!) som skulle ha sittning! Så vi fick ett privat bord med julmysig dukning och hade egen sevitör å grejer. Kändes väldigt lyxigt! Men det stoppade oss inte från att go crazy. D va riktigt go stämning! Dock börja de servera redan halv åtta vilket fick effekten att vi var klara och bordet va undandukat tiil tio! Och de hade ingen dj längre på kajutan (utan körde ipod) så vi drog vidare till HElsingkrona som just öppnat för sin klubb Nostalgi för kvällen. Det va typ bara vi där men d gjorde oss inget, då fick vi ju fri tillgång till dansmattorna och banankolorna!=D Och sedan dansa vi resten av kvällen, till musik från låg- och mellanstadiet. Såå grymt! Man kunde texten till varenda låt! Och när vi höll ihop alla 11 så regerade vi golvet i våra röda tröjor! Alla var verkligen på topphumör!

På lördagmorgonen blev ja väckt 09.20 av ett mess från Martina som frågade om vi skulle träffas vid Ica Tuna. Hade helt glömt bort att vi skulle frukostfika men nu va det bara att tvätta ansiktet och klä på sig. man vill ju inte missa kvalitetstid med Humle! Vi gick ner till stan och fika scones på Espresso House och prata en massa innan ja vinka av henne tillbaka till Helsingborg. Sedan var det hem, powernappa, duscha och göra mig vid (som de säger i skåne) för klockan 4 hämtade peter upp mig, evy å bettan å så kollade vi på emmans luciaföreställning, d va såå mysigt! Och ja hade tillochmed ett riktigt samtal med peter! Ä nog första gången på denna terminen! MEn d va trevligt. Efter åkte vi till Max och käkade lite innan de släppte mig på Vildanden hos Nicke. Sedan drack vi lite öl innan vi insåg att vi skulle varit på Wermlands för tio minuter sedan å fick . Sean var det julbord för hela slanten och sedan fackeltåg upp till Hallands/VGs som hade Stora Lusse-klubb. Riktigt roligt och mycket folk man kände. Och Aditi överlevde hela kvälllen! =P

(Världens bästa korridor)

Enda felet med helgen ä väll kanske att ja ännu inte öppnat en bok... Och tentan är på torsdag! =S
X

Inga kommentarer: