fredag 5 december 2008

A good day

Idag var en bra dag. Om man bortser från regnet såklart men det måste man ju, annars får man va deppig i månader i Lund!
Tog mig iaf en liten omedveten sovmorgon i morse. trodde ja ställt klockan på åtta så ja hade gott om tid men upptäckte efetr ett antal snoozeningar att den hade stått på nio! Så kom inte ur sängen före strax innan 10, softade, drack te, fixade med datorn å så vidare innan ja cyklade ner till Lunds nation för lite lunch med två goa vänner. MAten var dessutom riktigt god och utsikten ÄR svår att slå!
Sedan drog ja upp till Hallands. Fixade äntligen klart den där förmannatavlan, lagom in på sista månaden. Det hade varit uppe för länge sedan om bara JP klämt ur sig sina ideér lite tidigare. Blev sedan kvar i puben. Upptäckte att Sigur Ros på lagom volym i en övergiven pub var precis rätt studiemiljö för mig så fick rätt mycket gjort. Och sen det bästa. En viss person kom förbi och skulle koka kaffe, upptäckte att jag va där å slog sig ner. Sedan tog han upp issuen självmant och vi pratade ut lite. Det hela känns nu mycket bättre och inte lika fucked up! Iiiihhh! =D
Väl hemma hitta ja Tony i soffan. Han har varit i Uppsala hela helgen och har verkligen saknat honom! Så vi skvallra en massa innan ja laga paj å min mysiga korre tittade på film tillsammans. Det är sånt ja kommer att sakna så sjukt om ja flyttar till eget!
Enda sunkiga mä dagen ä nog att ja håller på att bli sjuk... Halsen krånglar och nu ikväll känns tinningarna tunga. Så i med c-vitaminbruset och off to bed!
Imorgon: Sittning a la Brazil/Krisses födelsedagsfest. Kan bli NAJS! =)
X

1 kommentar:

Anonym sa...

ojoj...vem är denna mystiska man :D